گروه مهاجرتی اپلای من

اعزام دانشجو به کشور های مطرح جهان

گروه مهاجرتی اپلای من

اعزام دانشجو به کشور های مطرح جهان

مهاجرت به کانادا

راهنمای دریافت انواع اقامت کانادا

کشور کانادا که در شمال کشور آمریکا واقع شده است دومین کشور بزرگ جهان به شمار می رود. به دلیل تنوع فرهنگی در این کشور سالیانه تعداد بیشماری مهاجر به این کشور مهاجرت می کنند. هزینه های تحصیلی در این کشور نسبت به کشور های انگلستان، استرالیا و امریکا به مراتب کمتر بوده و شرایط بهتری را دارا می باشد.

کشور کانادا دومین کشور بزرگ جهان می باشد که در شمال قاره آمریکا واقع شده است. این کشور از سمت شمال به اقیانوس منجمد شمالی و از دیگر جهت ها به اقیانوس آرام، اقیانوس اطلس و کشور آمریکا متصل است. برای اقامت کانادا و مهاجرت و تحصیل در کانادا باید برنامه های گوناگونی را پی بگیرید. در ابتدا ما به شناخت این کشور پهناور می پردازیم.

می توانیم از نظر مساحتی کشور کانادا را دقیقا 6 برابر کشور ایران بدانیم. کانادا به 10 استان تقسیم می شود و سه قلمرو دارد. مهمترین مرکز این کشور که از لحاظ اقتصادی و سیاسی استقلال دارد، استان انتاریو است. شهرهای تورنتو و اتاوا در این استان واقع هستند. جمعیت این کشور طبق آمار چیزی معادل با سی وسه میلیون و ششصد هزار نفر می باشد. کشور کانادا دارای حکومتی فدرال بوده و مسئولیت قدرتی این کشور بین دولت های استانی و دولت های مرکزی تقسیم شده است.

کانادا را می توانیم یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان به شمار آوریم. زیرا از نظر اقتصادی تنوع گوناگونی دارد. این کشور از نظر تولیدات در بین 10 کشور برتر جهان جای دارد و بزرگترین شرکتهای تولیدی آن در استان کبک و انتاریو واقع شده است. کشور کانادا به تولید موادغذایی، کاغذ، تولیدات فلزی، نفت، چوب و صنایع شیمیایی مبادرت می ورزد.

بررسی راه های مهاجرت به کانادا

برای این که بتوانید به کشور کانادا مهاجرت نمایید باید برخی شرایط را دارا باشید. شما می توانید با اخذ پیشنهاد کاری در کانادا به این کشور مهاجرت نمایید و اقامت کانادا را دریافت کنید. روش دیگر برای مهاجرت به کانادا استفاده از روش تخصص فدرال می باشد. در این روش کسانی که دارای تحصیلات عالی بوده و سابقه ی کار بیش از یک سال دارند می توانند با اخذ ویزای تخصص فدرال اقدام به مهاجرت و زندگی در کانادا نمایند.

روش های بسیار زیاد دیگری برای مهاجرت و تحصیل در کانادا و اخذ ویزای کانادا وجود دارد که ما به صورت اختصاری در اینجا آنها را بیان می کنیم. از جمله، مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری، روش خود اشتغالی، روش تخصصی، روش خویشاوندی، روش کارآفرینی و


مهاجرت به کانادا از راه تحصیل در این کشور

یکی از بهترین و سریع ترین راه های مهاجرت به کانادا ، مهاجرت از طریق تحصیل در این کشور است. برای تحصیل در کانادا باید شهریه پرداخت نمایید. این شهریه در مقایسه با کشورهایی همچون نیوزیلند، استرالیا و انگلیس به مراتب پایین تر بوده و حتی علاوه بر این بورسیه نیز تعلق می گیرد. مخصوصا برای دانشجویان برتری که پرونده ی تحصیلی مثبتی دارند را برای تحصیل در کانادا بورسیه می کنند. این بورسیه ها هزینه های تحصیل در کانادا را کاهش می دهد.

شهریه دانشجویان بین المللی کانادا میانگین معادل 12000 تا 20000 دلار برای هر سال می باشد. شهریه ی دانشجویان کانادایی در هر سال چیزی معادل 3000 تا 5000 دلار می باشد و دانشجویانی که در استان کبک دانشجو هستند شهریه ای برابر 1000 تا 3000 دلار در سال دارند. کشور کانادا برای تحصیل در این کشور به دانشجویان خود شهریه کانادایی اعطا می کند. این شهریه مختص به افرادی است که اقامت دائم کانادا را دارند و یا دانشجویان بین المللی هستند که واجد شرایط اخذ شهریه می باشند.

کسانی که پناهنده ی کشور کانادا شده اند نیز برای تحصیل در کانادا کمک هزینه پرداخت شهریه دریافت می کنند. هزینه ی زندگی در کانادا در ماه مبلغی معادل 700 تا 1000 دلار است و شهریه تحصیل در کانادا معادل 12000 تا 20000 در سال می باشد.

دانشگاه های ممتاز در کشور کانادا

کانادا جزء برترین کشورهای دنیا است که دارای دانشگاه های معتبری برای ادامه تحصیل می باشد که این دانشگاه ها از نظر وزارت علوم کشور ایران نیز مورد تایید هستند و همین امر باعث شده تا تحصیل در کانادا برای متقاضیان مهاجرت به کانادا محبوب شود. از جمله ی این دانشگاه ها می توانیم به دانشگاه دالهاوزی، دانشگاه لاوال، دانشگاه مک گیل، دانشگاه کوئینز، دانشگاه تورنتو، دانشگاه ویکتوریا، دانشگاه آلبرتا، دانشگاه سایمن فریزر، دانشگاه مک مستر، دانشگاه بریتیش کلمبیا و اشاره نمود.


مهاجرت به کانادا از راه کار در این کشور

روش دیگر برای اخذ اقامت از طریق ویزای کاری کانادا می باشد. از آنجایی که کانادا کشور پهناور و پیشرفته ای است، می تواند در کسب شغل مناسب برای شما امتیاز بزرگی محسوب شود. شما می توانید با اخذ ویزای کاری کانادا از طرف شرکت های مربوطه خود در ایران، به این کشور مهاجرت نمایید.

فقط کافیست از یکی از شرکت های کشور کانادا دعوت نامه ی شغلی دریافت نمایید. این دعوتنامه می تواند شما را در اخذ ویزای کاری کانادا یاری نماید. معمولا افرادی که در شرکت های نفتی مشغول به کار هستند به دلیل شغل حساس خود راحت تر می توانند به اخذ ویزای کاری مبادرت ورزند و اقدام به مهاجرت نمایند.

سیستم ورود سریع Express entry چیست؟

یک سیستم جدید برای انتخاب افراد جهت مهاجرت به کانادا می باشد که بر اساس امتیاز بندی فعالیت کرده و متقاضیان را بر اساس مهارت و توانایی ها امتیاز بندی میکند.در این سیستم از متقاضیانی که امتیازات قابل قبول دریافت کرده اند دعوت میشود تا اقامت دائم کانادا دریافت کنند.

معیار های امتیاز بندی در سیستم ورود سریع Express entry چیست؟

سیستم ورود سریع دو مرحله امتیاز دهی دارد که افراد پس از قبولی مرحله اول وارد مرحله دوم میشوند.

مرحله اول

در این مرحله متقاضی مهاجرت به کانادا باید 67 امتیاز از 100 امتیاز به دست آورد تا واجد شرایط برای ورود به مرحله دوم شود.در این مرحله 6 معیار برای امتیاز دهی وجود دارد:

مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه که حداکثر میتواند 28 امتیاز داشته باشد.امتیاز دهی بر اساس مهارت های خواندن، نوشتن ، گوش دادن و صحبت کردن انجام میگیرد.نکته مهم این است که داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برای ورود به این سیستم الزامی است.یعنی حتی اگر بدون مدرک زبان هم امتیازات لازم را دریافت کنید واجد شرایط شناخته نخواهید شد.

تحصیلات میتواند حداکثر 25 امتیاز داشته باشد.برای دریافت امتیاز در این بخش مدرک تحصیلی شما باید توسط موسسات مورد تایید دولت کانادا ارزیابی و معادل سازی بشود و یا مدرک کانادایی داشته باشید.در این بخش مدرک دکتری در بالاتری سطح 25 امتیاز داشته و دیپلم در پایین ترین سطح 5 امتیاز دارد.

سابقه کاری حداکثر 15 امتیاز قابل دریافت دارد.تجربه کاری باید به صورت تمام وقت (حداقل 30 ساعت در هفته) یا معادل آن باشد و بابت آن دستمزد دریافت کرده باشید که به این معناست که کار های داوطلبانه قابل قبول نیست.

سن که میتواند برای متقاضی تا 12 امتیاز دریافت کند.امتیاز این بخش در بالاترین حالت 12 امتیاز برای افراد 18 تا 35 سال می باشد.

دریافت پیشنهاد کاری قبل از اقدام برای ثبت نام میتواند 10 امتیاز داشته باشد.این کار باید تمام وقت باشد و در سطح 0 ، A یا B  قرار داشته باشد.

سازگار پذیری که شامل امتیازاتی مربوط به خودتان مانند تحصیلات یا سابقه کار قبلی در کانادا می باشد و یا اگر متاهل هستید مربوط به توانایی های همسرتان مانند مهارت زبان و یا داشتن اقوام در کانادا می باشد که حداکثر 10 امتیاز دارد.

مرحله دوم

بعد از کسب امتیاز قبولی در مرحله اول وارد مرحله دوم که استخر نام دارد میشوید.در این مرحله متقاضی میتواند تا 1200 امتیاز دریافت کند از این 1200 امتیاز 600 امتیاز مربوط به داشتن پیشنهاد کاری توسط کارفرمای کانادایی میباشد و 600 امتیاز دیگر مربوط به عوامل شخصی است.متقاضیان این مرحله بر اساس امتیاز دسته بندی میشوند و در 25 نوبت در یکسال به ترتیب از بیشترین امتیاز برای آن ها دعوت نامه اقامت دائم صادر میشود.متقاضیانی که بعد از یکسال دعوت نامه دریافت نکردند میتوانند سال بعد دوباره ثبت نام کنند.

در این بخش در صورتی که فرد متقاضی مهاجرت به کانادا متأهل باشد میتواند امتیاز بیشتری بر اساس توانایی های همسر خود کسب کند.معیار های این بخش برای 600 امتیاز فردی شامل سه دسته میباشد:

1- معیار های اصلی انسانی شامل سن ، تحصیلات ، زبان و تجربه کاری کانادایی

2- معیار های امتیاز گیرنده همسر متقاضی شامل مهارت زبان ، تحصیلات و تجریه کار کانادایی

3- معیار های مهارتی که شامل مدرک بالاتر از لیسانس و سطح زبان خوب سابقه کاری و مدارک مهارت تجارت می باشد.

در مقاله ای دیگر ریز امتیازات معیار ها را بررسی میکنیم.


مشاغل مورد قبول این طرح چیست؟

اداره مهاجرت کانادا برای سهولت در شناسایی مشاغل مهاجرتی از یک کد NOC استفاده میکند. NOC های سطح صفر ، A  و B  شامل سیستم بالا میشوند:

مشاغل سطح 0 شامل : مشاغل مدیریتی مانند مدیریت رستوران ، معادن ، کارگاه ها و

مشاغل سطح A شامل : مشاغل حرفه ای که نیاز به مدرک دانشگاهی دارند مانند پزشکی ، معماری ، الکترونیک و

مشاغل سطح B شامل : مشاغلی که نیاز به مدرک دیپلم همان رشته یا کارآموزی و سابقه کار دارند مانند سرآشپزی ، آرایشگری ، لوله کشی و

 

تحصیل در اتریش

 

راهنمای تحصیل در اتریش

کشور اتریش در زمینه تحصیلی بسیار پرطرفدار بوده و هر ساله هزاران متقاضی ادامه تحصیل را به خود جذب ‌می‌کند. از جمله این شرایط مطلوب ‌می‌توان به برخورداری از دانشگاه‌های بسیار ممتاز، بالا بودن کیفیت زندگی و برخورداری از بالاترین کیفیت آموزشی اشاره کرد. در صورتی که قصد دارید به این کشور مهاجرت کنید، ‌می‌توانید با کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من مشورت کنید.

درباره ی کشور اتریش

اتریش یکی از بهترین کشور‌های حوزه ی اروپا است که دارای قوی ترین مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در جهان بوده و به خصوص در زمینه‌های هنر و موسیقی مراکز علمی بسیار با کیفیتی دارد. این کشور در سال 2012 رتبه پنجم را از لحاظ بهترین کشور دانشجویی در میان کشور‌های جهان بدست آورد. اکثریت مراکز آموزشی این کشور برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اتریش رایگان هستند و زبان مورد نیاز به منظور آموزش در دانشگاه‌های این کشور آلمانی و در موارد متعددی نیز انگلیسی ‌می‌باشد. به منظور مهاجرت به اتریش، با گروه مهاجرتی اپلای من همراه باشید.

تحصیل در کشور اتریش

یکی از بهترین برنامه‌ها به منظور مهاجرت به اروپا، مهاجرت و تحصیل در اتریش است. اتریش با قرارگیری در یکی از بهترین نقاط قاره اروپا و در جوار رشته کوه‌های بسیار زیبای آلپ و دارا بودن پیشینه هنری و ادبی غنی و شرایط تحصیلی بسیار مطلوب و رایگان، یکی از بهترین انتخاب‌های ممکن برای مهاجرت به اروپا است. کشور اتریش در زمینه تحصیلی و آموزشی بسیار پر طرفدار بوده و هر ساله هزاران متقاضی ادامه تحصیل را به خود جذب ‌می‌کنداز جمله این شرایط مطلوب ‌می‌توان به برخورداری از دانشگاه‌های بسیار ممتاز و با رتبه زیر 100، بهترین کشور از لحاظ کیفیت دانشجویی در سال 2012، بالا بودن کیفیت زندگی، برخورداری از بالاترین کیفیت آموزشی در میان کشور‌های اروپایی اشاره کرددریافت اقامت در کشور اتریش و پاسپورت این کشور امری بسیار با ارزش است. در صورتی که قصد دارید به این کشور مهاجرت کنید و ادامه تحصیل دهید، ‌می‌توانید با کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من مشورت کنید. شرکت گروه مهاجرتی اپلای من با داشتن نمایندگان با تجربه در کشور‌های مختلف جهان ‌می‌تواند شما را برای امور مهاجرت راهنمایی کند.


معرفی مقاطع تحصیل در اتریش

دوره کالج در کشور اتریش

دوره کالج در این کشور به صورت متداول 2 ترم تحصیلی است و این دوره‌ها به زبان آلمانی هستند و با توجه به نمرات دوره دبیرستان خود و رشته ای که انتخاب نمودید، باید برخی از دروس را در این دوره‌ها به صورت پیش نیاز بگذرانید.

مهمترین پیش نیاز در این دوره‌ها گذراندن دوره زبان آلمانی ‌می‌باشد و در صورتی که شما دارای مدرک زبان آلمانی نیستید، ‌می‌توانید با مراجعه به موسساتی که خود کالج معرفی ‌می‌کند، این زبان را فرا بگیرید. دوره کالج در اصل دو آزمون ورودی و پایانی دارد، که آزمون ورودی به منظور تایید شما برای ورود به این مقطع است و آزمون پایانی مربوط به گذراندن موفقیت آمیز دوره کالج است که اخذ مدرک کالج منوط به اخذ مدرک آلمانی و گذراندن موفقیت آمیز آزمون‌های بیان شده است.

برای آشنایی بیشتر با این دوره ‌می‌توانید با کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من تماس حاصل فرمایید.


دوره کارشناسی در کشور اتریش

برای پذیرش تحصیلی در این دوره باید یا دانشجوی رشته درخواستی در یکی از دانشگاه‌های ایران باشید و یا اینکه قبولی کنکور سراسری در این رشته را در ایران کسب کرده باشیدچنانچه شما در ایران دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستید، پس از پذیرش مقطع کارشناسی در این کشور باید در ابتدا وارد دوره کالج شده و همچنین دوره زبان آلمانی را بگذرانید.


دوره کارشناسی ارشد و دکتری در کشور اتریش

برای پذیرش تحصیلی در این دوره‌ها نیز باید یا دانشجوی رشته درخواستی در یکی از دانشگاه‌های ایران باشید و یا اینکه قبولی کنکور سراسری در این رشته را در ایران کسب کرده باشید. زبان مورد تدریس در مقطع کارشناسی ارشد، در برخی رشته‌ها آلمانی و در اکثریت رشته‌های تحصیلی انگلیسی ‌می‌باشد.

در دوره دکتری این انتخاب به فرد متقاضی داده ‌می‌شود که خودش نوع زبان تدریس یعنی آلمانی یا انگلیسی را انتخاب نماید، اما با این حال اکثریت رشته‌ها به زبان انگلیسی تدریس ‌می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با این دوره ‌می‌توانید با کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من تماس حاصل فرمایید.


هزینه تحصیل در اتریش

تا همین ماه‌های اخیر تمام دانشگاه‌های اتریش به صورت رایگان پذیرش دانشجو را انجام ‌می‌دادند، اما اکنون هزینه تحصیل در دانشگاه‌های کشور اتریش با توجه به نوع دانشگاهی که متقاضی انتخاب ‌می‌نماید چیزی در حدود 380 تا 760 یورو خواهد بود. برای تعیین مقدار دقیق این رقم ‌می‌توانید با کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من تماس بگیرید.

گروه مهاجرتی اپلای من به عنوان یکی از بهترین شرکت‌های مهاجرتی ‌می‌تواند شما را در زمینه مهاجرت به اتریش راهنمایی کند. به صورت کلی هزینه ای که افراد در زندگی خواهند داشت متناسب با میزان برخورداری آن‌ها از رفاه و میزان کیفیت زندگی آن‌هاست و این رقم از هر فردی به فرد دیگر کاملا متفاوت است، اما اگر بخواهیم میانگین هزینه زندگی هر فرد را در کشور اتریش در نظر بگیریم به رقم تقریبی 650 تا 800 یورو در ماه خواهیم رسید.

هزینه محل سکونت در کشور اتریش البته با توجه به خانه مورد نظر ‌می‌تواند کاملا متفاوت باشد اما به طور میانگین ‌می‌تواند در محدوده 300 تا 450 یورو قرار گیرد. هزینه رفت و آمد در اتریش البته با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی که از طریق بلیط سالیانه قابل انجام است برای دانشجویان مقدار 31 یورو ماهیانه ‌می‌شود. هزینه بیمه و استفاده از خدمات درمانی در این کشور نیز رقمی در حدود 54 یورو ‌می‌باشد. اگر هزینه‌های باقیمانده را که در زندگی وجود دارد، جمع بزنیم ‌می‌تواند رقمی معادل با 150 تا 200 یورو باشد.


فرصت‌های شغلی برای فارغ التحصیلان در اتریش

زمانی که شما تحصیل خود را در این کشور با موفقیت پشت سر گذاشتید، به شما ویزای جستجوی کار به مدت یک سال داده ‌می‌شود و در صورتی که بتوانید در این مدت استخدام شوید نوع ویزای شما از ویزای استخدامی به ویزای کاری تغییر وضعیت خواهد داد. برای شناخت انواع ویزا ‌می‌توانید به گروه مهاجرتی اپلای من مراجعه کنید.

 

تحصیل در نروژ

تحصیل در نروژ

وقتی در مورد «تحصیل در خارج از کشور» فکر می‌کنید، احتمالا تحصیل در نروژ اولین گزینه ای نیست که به ذهنتان می‌آید. اما دلایل کافی و بستر هایی که برای تحصیل در این کشور فراهم شده است به شما اجازه می دهد تا بیشتر از اینکه از تحصیل در نروژ و..

وقتی در مورد «تحصیل در خارج از کشور» فکر می‌کنید، احتمالا تحصیل در نروژ اولین گزینه ای نیست که به ذهنتان می‌آید. اما دلایل کافی و بستر هایی که برای تحصیل در این کشور فراهم شده است به شما اجازه می دهد تا بیشتر از اینکه از تحصیل در نروژ و آینده شغلی خود ناامید باشید، آن را به یک گزینه حتمی برای انتخاب تبدیل کنید.

تحصیل در نروژ کمی با کشور های دیگر از نظر شرایط پذیرش تحصیلی، گذراندن دوران تحصیل و حتی از نظر مبحث هزینه ها نیز متفاوت است. در این مطلب قصد داریم تا زیر و بم تحصیل در نروژ را با یکدیگر بررسی کنیم تا متوجه شویم چرا این کشور هم برای تحصیل و هم برای سفر به مقصد محبوبی در بین ایرانیان ( و اکثر مردم دنیا) تبدیل شده است.

درخواست پذیرش جهت تحصیل در نروژ

درخواست و پذیرش در دانشگاه های آموزش عالی در نروژ توسط هر موسسه به طور جداگانه انجام می‌شود، و موسسات مختلف ممکن است الزامات و مهلت ‌های مختلفی داشته باشند. بنابراین در این رابطه باید اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات لازم را در مورد مدارک، اسناد لازم جهت پذیرش تحصیل در نروژ و مهلت‌های لازم برای برنامه‌های مختلف مطالعاتی را از موسسات دریافت کنید.

شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا (EEA) نیاز به تهیه مجوز برای تحصیل در نروژ ندارند، با این حال اگر جزء این دسته نیستید باید ویزای تحصیلی دریافت کنید. الزامات برای پذیرش آموزش عالی جهت تحصیل در نروژ در ادامه آورده شده است.

فرم درخواست تکمیل‌ شده با عکس پاسپورت ضمیمه.

مدرک پذیرش در یک دانشگاه معتبر.

ارائه مدرک معتبر دال بر اینکه توانایی مالی جهت زندگی و تحصیل در نروژ را دارا می باشید.

اثبات بیمه سلامت با ارائه مدرک معتبر

اگر به طور عادی خارج از اتحادیه اروپا، EEA و سوییس ساکن هستید، ممکن است لازم باشد این مدارک را نیز فراهم کنید:

مستندات محل اقامت.

در اختیار داشتن یک طرح کلی از مطالعات پیشنهادی‌تان.

از طرفی هزینه ای برای درخواست مجوزها وجود دارد، اما این برای شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا ، EEA و EFTA لازم به تهیه نیست.


مدرک زبان لازم برای تحصیل تحصیل در نروژ

برای مقاطعی که زبان آموزشی انگلیسی است، تمام متقاضیان باید مهارت‌ های زبانی خود را مطابق با الزامات تعیین‌ شده توسط موسسات ارائه کنند. توجه داشته باشید که شرایط لازم از یک مؤسسه به مؤسسات ، و بعضی اوقات از برنامه تحصیل گرفته تا برنامه مطالعاتی متفاوت است. و اینکه از نظر مؤسسات مختلف ممکن است تست ها و نمرات مختلف انگلیسی لازم باشد.

البته برای دوره‌هایی که زبان نروژی مورد نیاز است، شما باید مدرک این زبان را ارائه کنید. به طور کلی اکثر دوره های کارشناسی به این زبان ارائه می شوند و به همین روی طرفداران پذیرش در مقطع کارشناسی در نروژ بسیار کمتر از دوره های کارشناسی ارشد و دکترا جهت تحصیل در نروژ هستند.

برخی از دانشگاه‌ها به دانشجویان بین‌المللی درس زبان نروژی fast-track اختیاری می‌دهند. این دوره اغلب در طول تابستان قبل از تحصیل در نروژ، یا در برخی موارد یک سال کامل از قبل برگزار می‌شود. اولویت اغلب با شهروندان غیر اتحادیه اروپا می باشد.


مدارک لازم برای تحصیل تحصیل در نروژ

کشور نروژ به عنوان عضو منطقه آموزش عالی اروپا (EHEA)، معمولاً می تواند صلاحیت های خارجی (بخصوص آنهایی که از داخل اروپا هستند) را با سخت گیری نسبتاً کمی شناسایی کند. موسسه اپلای من می تواند در صورت بروز هرگونه مشکلی در پرونده شما، به شما هشدار دهد. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ارزیابی و کنترل بهتر مدارک تحصیلی خود برای تحصیل در نروژ می توانید با گروه اپلای من تماس حاصل نمایید.


تحصیل در مقاطع مختلف در نروژ

برای تحصیل در نروژ ابتدا نیاز است تا با شرایط تحصیلی در مقطع تحصیلات عالی آگاهی لازم را کسب کرده باشید. در این بخش به صورت کلی درباره مقاطع مختلف تحصیل در نروژ با ذکر شرایط و مدارک مورد نیاز هریک از آنها اطلاعاتی را در اختیار شما متقاضیان عزیز قرار خواهیم داد.

کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من آماده شاوره و همراهی شما عزیزان در خصوص تحصیل در نروژ خواهند بود.

تحصیل در مقطع کارشناسی در نروژ

تحصیل تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی 4 سال به طول می انجامد. سال تحصیلی نروژ از ماه آگوست تا ژوئن با تعطیلات زمستانه و بهاره و تعطیلات طولانی‌تر بین ماه‌های ژوئن و اوت انجام می‌شود. دریافت پذیرش در دانشگاه های نروژ بسیار ساده است. برای پذیرش در یک برنامه مدرک دانشگاهی، باید مدرک دانشگاهی پذیرش عمومی (Generell studiekompetanse) را کسب کرده باشید؛ که می توانید با اتمام دوره بالاتر متوسطه به آن برسید.

برای دروسی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند، باید به طور مستقیم و انفرادی به هر موسسه‌ای که به آن علاقه‌مند هستید، مراجعه کنید. به طور معمول باید فرم درخواست را پر کنید، که در وب سایت موسسه یا به طور درخواستی ارائه می شود. دوره‌های کارشناسی که در نروژ تدریس می‌شوند را می توان برای پذیرش از دانشگاه ‌ها جهت تحصیل در نروژ و کالج خدمات (NUCAS) به کار برد.

سرویس پذیرش دانشگاه ها و کالج های نروژ (NUCAS) پذیرش در برنامه های تحصیل معمولی کارشناسی در همه دانشگاه ها ، و برخی کالج های خصوصی نروژ را هماهنگ می کند. سیستم پذیرش NUCAS در درجه اول برای شهروندان نروژی و افراد دارای مجوز اقامت دائم یا تمدیدپذیر در نروژ است.


تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی ارشد حدودا 2 سال به طول می انجامد. متقاضیان برای مقطع کارشناسی ارشد در نروژ جهت تحصیل در نروژ در به طور معمول باید مدرک لیسانس/کارشناسی یا معادل آن با حداقل سه سال زمان آموزشی را ارائه کنند. این مدرک باید شامل دوره‌ های مساوی با حداقل ۱ الی ۲ سال مطالعات تمام‌ وقت در یک موضوع مرتبط با برنامه کاربردی باشد.

 لازم به ذکر است که باید مراقب باشید که برای برخی از کشورها سال اول تحصیل در یک موسسه آموزش عالی خارجی (و گاهی هم سال دوم) به عنوان آموزش عالی در نروژ شناخته نمی‌شود. در اختیار داشتن مدرک آیلتس با نمره 6.5 برای قبولی در این مقطع ضروری است.

به عنوان دانشجوی کارشناسی‌ارشد در نروژ، شما معمولا نیاز به کسب اجازه اقامت دانشجویی از اداره مهاجرت نروژ دارید تا بیش از سه ماه در این کشور باقی بماند. مجوز سکونت برای دانشجویان کشورهای اسکاندیناوی (ایسلند، دانمارک، سوئد و فنلاند)مورد نیاز نیست.


تحصیل در نروژ در مقطع دکتری

اگر رزومه علمی خوبی دارید می توانید موفقیت خود را برای پذیرش در مقطع دکتری جهت تحصیل در نروژ حتمی بدانید. همچون بسیاری از کشور های اروپایی برقراری ارتباط با یک استاد سوپروایزر و برقراری مکاتبات لازم شانس پذیرش تحصیلی شما را افزایش خواهد داد.

مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره 7 برای شانس قبولی شما در این مقطع کافی خواهد بود. و به طبع به هر میزان که توانایی و دانش تجربی با ارائه مدارک بیشتر داشته باشید می توانید فرصت بهتری جهت تحصیل در این مقطع را در اختیار بگیرید.


هزینه زندگی در کشور نروژ

بودجه‌ بندی دقیق برای تحصیل در خارج از کشور بسیار مهم است و این مقوله از نظر مالی باید قابل ‌کنترل باشد. هزینه تهیه غذا، اقامت و رفت آمد در این کشور بیشترین بخش ها را به خود اختصاص می دهند و این یک بخش مشترک و قابل درک برای تمامی دانشجویانی است که پس از تحصیل در نروژ از تجربه های سفر تحصیلی خود بازگو می کنند. به هر حال، هزینه بالای مواردی مانند غذا را می توان با صرفه جویی، دسترسی پذیر امکانات در سراسر این کشور متعادل کرد.

آموزش عمومی در نروژ برای دانشجویان محلی و بین‌المللی رایگان است و وزارت آموزش و پرورش نروژ مسئول هزینه‌ های تحصیلی و عمومی برای تحصیل در نروژ می باشد. ممکن است برای پرداخت هزینه ترمیک، معمولا حدود 300 الی 600 کرون نروژ پرداخت داشته باشید.

هزینه ترم، به شما عضویت در سازمان رفاه دانشجویان، دسترسی به خدمات بهداشتی، مشاوره و امکانات ورزشی، یک کارت رسمی دانشجو را می‌دهد که می‌تواند به کاهش هزینه ‌های حمل و نقل عمومی و کاهش قیمت بلیط و غیره مرتبط باشد. دانشگاه‌ های خصوصی در نروژ شهریه دریافت می کنند، چرا که دانشگاه‌ های دولتی در مورد تعداد کمی از برنامه‌ها / دوره‌ های تخصصی در سطح تحصیلات تکمیلی، تدریس می‌کنند.


آشنایی با بورسیه های تحصیل در نروژ

با اینکه شما به طور معمول شهریه ای برای تحصیل در دانشگاه های نروژ پرداخت نخواهید کرد، اما به خوبی ( همانطور که در بخش قبلی توضیح داده شد) می توانید متوجه شوید که هزینه زندگی در نروژ نسبتا بالا است. به این دلیل مطلوب است که برخی از فرم‌های مالی خارجی را برای پوشش هزینه‌های زندگی در طول زمان تحصیل در نروژ حفظ کنید. تعدادی از بسته‌های کمک‌هزینه تحصیلی و بورسیه برای کمک به شما وجود دارد که بسیاری از آن‌ها را می توان در یک مطالعه رسمی در وب سایت نروژ یافت.

کمک هزینه های EEA / کمک های مالی نروژ به محققان 16 کشور مختلف در منطقه بالتیک و اروپای مرکزی و جنوبی در نروژ و کمک هزینه ماهانه بین 600 تا 1200 یورو را ارائه می دهد.

آموزش عالی Nordplus از دانشجویان کشورهای نوردیک یا بالتیک برای تحصیل در سایر کشورها پشتیبانی می کند و بودجه آنها ممکن است برای برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نروژ قابل دسترسی باشد.

برنامه کمک هزینه تحصیلی High North بطور خاص برای حمایت از دانشجویان کانادا، ایالات متحده، روسیه، ژاپن و کره جنوبی که قصد تحصیل در بخش شمالی نروژ را دارند ، طراحی شده است. این بودجه از طریق وزارت امور خارجه نروژ تأمین می شود و کمک هزینه سفر و همچنین کمک هزینه ماهیانه در حدود 970 یورو را ارائه می دهد.

صندوق وام آموزشی دولتی نروژ در درجه اول برای شهروندان نروژی در نظر گرفته شده است (اما بسته به کشور محل اقامت آنها و ارتباط آنها با نروژ بسته به شهروندان خارجی باز است). این صندوق وام های قابل بازپرداخت و کمک های بلاعوض بازپرداخت را برای تأمین هزینه تحصیل در نروژ ارائه می دهد.

البته، ممکن است واجد شرایط دریافت پشتیبانی از طریق طرح Erasmus + باشید ، که بودجه برنامه های منتخب مانند کارشناسی ارشد مشترک Erasmus Mundus و همچنین وام های Erasmus را برای دانشجویانی که می خواهند در خارج از کشور تحصیل کننده تأمین می کند.


بهترین شهر ها جهت تحصیل در نروژ

هریک از شهر های این کشور مزایای جهت تحصیل دارند و البته این موضوع در همه ی کشور های دنیا هم صادق است. جالب است بدانید که بسته به اینکه هدف شما تحصیل در کدام شهر نروژ باشد، هزینه های تحصیل در نروژ را نیز تعیین می کند.

به عنوان مثال زندگی در اسلو بسیار گران تر و هزینه بر تر از شهر های دیگر نروژ خواهد بود. این رقم نهایتاً تا 2 هزار یورو اعلام شده است. برگن دومین شهر بزرگ نروژ است، اما بسیاری معتقدند که برگن بزرگ‌ترین شهر نروژ و مکان مناسبی برای تحصیل در نروژ با هزینه 1800 یورو است.

در شهر ۱۰۰۰۰۰ نفری کریستیان‌ساند تعداد دانشجویان کمتری وجود دارد، اما با این حال یکی از جمله شهر های معروف و مناسب جهت  تحصیل در نروژ به شمار می آید. ترومسو سومین شهر بزرگ و مناسب جهت تحصیل در شمال نروژ با هزینه 800 یورو است و گاهی بسیاری از دانشجویان به دلیل ظاهر زیبا و فریبنده، آن را جهت تحصیل انتخاب می کنند.

طبیعتا، شهرهای مختلف کشور نروژ قیمت متفاوتی را در زمینه های متفاوت ارائه می کنند، اما توجه داشته باشید که قیمت های عجیب و غریبی در شهر های مختلف آن وجود ندارد و به زبان ساده تر همه یک رده هزینه مشابه دارن. برگن، تروندهایم ، استاونگر و شهر های دیگر بسیار گران ‌قیمت هستند. البته هزینه خورد و خوراک در استاونگر بسیار گران است.

لیست برخی از دانشگاه های معروف جهت تحصیل در نروژ

تجارت، علوم و هنر جزء رشته هایی هستند که به خوبی توسط دانشگاه ‌های نروژ ارائه می شوند. برخی از موسسات دوره‌ های تخصصی مرتبط با صنعت انرژی را ارائه می‌کنند. موسسات بزرگ‌تر بسیاری از برنامه‌های مدیریت بین‌المللی را در گستره وسیعی از حوزه‌های موضوعی اداره می‌کنند. آن‌ها شامل موارد زیر هستند:

·       The Arctic University of Norway در ترومسو نروژ

·       University of Nordland ( دانشگاه دولتی)

·       University of Agder در کریستیان‌ساند

·       دانشگاه علوم و تکنولوژی نروژ (NTNU)

·       دانشگاه علوم اجتماعی نروژ

·       دانشکده تجارت نروژ، اسلو

·       دانشگاه استاونگر

·       دانشگاه برگن

·       دانشگاه اسلو

دیگر موسسات که نوعی از آموزش با زبان انگلیسی (یا معادل) جهت تحصیل در نروژ را ارایه می‌دهند

·       آکادمی ملی هنر برگن ( هنر و طراحی)

·       دانشگاه برگن ( مهندسی نرم افزار)

·       University of South-Eastern Norway (ارائه رشته های علوم اجتماعی ، تجارت ، مهندسی ، علوم دریایی ، علوم بهداشتی ، بینایی سنجی و معلمی)

·       Norwegian Academy of Music (ارائه رشته موسیقی)

·       Østfold University College ( بازیگری)

·       Telemark University College (علوم زیست محیطی ، فناوری انرژی)

 

تحصیل در آلمان

 

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان از آنجا که موقعیت های بسیار عالی برای تحقیقی و پژوهش در زمینه های علمی متفاوتی رابه وجود می آورد و همچنین موسسات آموزش عالی این کشور که درسطح جهان رتبه بالا و خاص خود را  دارند که خود منجر به پدید امدن امکانات متفاوت و خاصی میشود. ایده های زیادی برای پیشرفت سطح علم و جهان  هر ساله در این دانشگاه‌ها داده می‌شود که درسطح جهانی کاربرد دارد. تحصیل در آلمان با توجه به اینکه سیستم آموزشی این کشور شرایط خاص خود را دارد باعث شده است که از همه جهان  تعداد زیادی  دانشجو از هر رشته و هر کشوری در مقاطع مختلف برای تحصیل در آلمان به آن مهاجرت کنند. سالانه حدوداً ۲۵۰ هزار نفر از سرتاسر جهان به  آلمان برای تحصیل می روند.

شناخت آلمان

برای تحصیل در آلمان باید آن را شناخت و با ویژگی‌های این کشور آشنا شد. این کشور در قاره اروپا قرار دارد و به نام اصلی خود یعنی فدرال آلمان نیز شناخته میشود. پایتخت این کشور شهر برلین می باشد و تقریبا سه میلیون نفر در این شهر ساکن می باشند. البته می‌ توان از آن به عنوان پرجمعیت ترین شهر آلمان نیز نام برد.

جمعیت آلمان حدود ۸۲ میلیون نفر است که به زبان آلمانی صحبت می کنند. البته این زبان در کشورهایی مانند اتریش، سوئیس، لیختن اشتاین، لوکزامبورگ بلژیک و جنوب دانمارک هم وجود دارد و مردم آن کشورها هم به این زبان صحبت می کنند.

 آلمان آب و هوای معتدل دارد و می توان گفت میانگین دمای هوا در سال برای آلمان حدود ۹ درجه باشد و شما برای زندگی در آلمان با آب و هوای بسیار سرد مواجه نمی شوید. پول رایج در این کشور یورو می باشد. در سال ۱۹۸۹ مردم این کشور دیوار برلین را تخریب کردند و آلمان شرقی  و آلمان غربی با یکدیگر متحد 

نظام آموزشی آلمان

برای تحصیل در آلمان شما میتوانید در مراکز آموزشی متعددی که در این کشور وجوددارد تحصیل کنید. این مراکز معتبر و شناخته شده می باشند. مثل دانشگاه، دانشگاه علمی کاربردی، مرکز آموزش عالی. رشته هنر اکنون حدود ۳۸۰ مرکز با ۲ میلیون دانشجو در حال فعالیت در این کشور می‌باشد و حدود ۱۲ درصد از دانشجویان آلمان را دانشجویان بین المللی تشکیل داده اند. در مراکزی مانند دانشگاه ها عموما برای تحقیق و جستجو و همچنین کاوش دانشجویان امکاناتی فراهم شده است. هر چند بسیاری از دانشگاه ها وجود دارند که رشته‌های مثل مهندسی را به دانشجویان آموزش می دهند که با دنیای کار و صنعت ارتباط بسیار نزدیکی دارند.

دانشگاه علمی کاربردی این کشور برای جنبه های کاربردی بیشتربه رشته‌ هایی مثل مهندسی اقتصاد و مالی توجه دارند و اینگونه رشته ها را تدریس می کنند. قاعدتا دانشجویانی که از دانشگاه های علمی کاربردی فارغ التحصیل می شوند شغل های بسیار خوبی را از آن خود خواهند کرد. بیشتر کارفرمایان ترجیح میدهند دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی را برای کار پذیرش کنند. دانشگاه های هنر و موسیقی آلمان حدود ۵۰ دانشگاه می‌باشد که دانشجویان زیادی را در رشته‌های هنر و موسیقی پرورش می دهد. شما می توانید در دانشگاه‌های آلمان در مقاطع لیسانس فوق لیسانس و دکترا و فوق دکترا به تحصیل مشغول باشید. برای دوره لیسانس در آلمان ۶ ترم می باشد و دوره فوق لیسانس تحصیل در آلمان نیز حدوداً بین ۲ الی ۴ ترم است.


مقاطع تحصیلی در آلمان

از آنجایی که تحصیل در آلمان یکی از برنامه های مورد علاقه بسیاری از دانشجویان ایرانی می باشد سیستم علمی و آموزشی آلمان را نیز تحت نظر و بررسی قرار داده ایم. در این سال ‌ها با توجه به برنامه بولونیا سیستم آموزشی آلمان نیز بسیار تغییر کرده است. اما قبل از اینکه چنین برنامه‌ ای در امور تحصیلی کشور آلمان برای تحصیل در آلمان قرار بگیرد. تحصیل در آلمان شامل دیپلم، فوق دیپلم و غیره می شد اما با وجود آمدن و اجرایی شدن برنامه بولونیا شما می توانید مقاطع تحصیلی در آلمان را به Bachelor جایگزین دیپلم و masterجایگزین Magister تقسیم شده ببینید.

در واقع اولین مدرک تحصیلی در آلمان که در سطح جهانی نیز دارای اعتبار می باشد bachelor می باشد حدود ۶ الی ۸ در طول میکشد و هدف از آن دادن اطلاعات و مفاهیم دروس می باشد که دانشجویی که قصد تحصیل در رشته ای خاص را دارد بعد از تمام شدن bachelor می ‌تواند وارد مرحله بعدی تحصیلی آن masterشود که ۲الی ۴ ترم به طول می انجامد. بعد ازmaster دوره دکترا می باشد.

کالج

یکی از مراکزی که وابسته به دانشگاه های دولتی آلمان و مخصوص دانشجویان غیر آلمانی می‌باشد کالج است. تحصیل در آلمان در این مقطع دو ترم طول می کشد. کالج جایگزین پیش دانشگاهی در ایران بوده و هدف از تحصیل کالج آموزش زبان آلمانی، ریاضی، فیزیک، شیمی و یا برنامه نویسی کامپیوتر است که عموما دانشجویان در ایران یاد گرفته اند و برای دانشجویان ایرانی تقریباً حکم مرور دبیرستان را دار. تحصیل در کالج رایگان و شرایط ورود به کالج نیز شرایط ساده و راحت میباشد. داشتن پذیرش تحصیلی و سپس قبولی در آزمون ورودی در کالج از اولین شرایط تحصیل در آلمان در کالج میباشد.

سوالات این آزمون ورودی می تواند سوالات گرامر زبان آلمانی در حد یک و دو، ریاضیات و فیزیک می باشد. برای اینکه مدرک کارشناسی را دریافت کنید باید قبولی بالای آزمون را بدست بیاورید. همچنین باید نمره یک بدست بیاورید تا بتوانید رشته پزشکی بخوانید. برای تحصیل در آلمان در کالج نیازمند ویزای تحصیلی هستید وگرنه نمیتوانید در کالج تحصیل کرده و سپس وارد دانشگاه شوید. اگر شما قصد شرکت در کالج آلمانی دارید بهتر است که ویزای تحصیلی تهیه کنید در غیر این صورت شما نمی توانید در آزمون ورودی کالج شرکت کنید. تحصیل در آلمان در دانشگاه های مختلف بر اساس رشته های آن کارهای مختلفی نیز طراحی شده. شغل و کار هایی مخصوص رشته مهندسی ریاضی و علوم پزشکی زیست شناسی اقتصاد و علوم اجتماعی و غیره در آلمان به وجود آمدند.

کارشناسی

مانند تمام کشورهای دنیا در آلمان در مقطع لیسانس رشته های زیادی وجود دارد. آلمان یکی از کشورهایی می باشد که شما در مقطع لیسانس آن میتوانید رشته‌های متعدد انتخاب کنید و می توانید در هر رشته که مایل باشید در آلمان در مقطع لیسانس به تحصیل بپردازید. البته شما مزیت دیگری نیز برای تحصیل در آلمان در مقطع لیسانس دارید و آن هم رایگان بودن این مقطع می باشد از آنجایی که زبان تحصیلی در مقطع لیسانس برای تحصیل در آلمان زبان آلمانی می باشد دانشجویی غیر آلمانی باید قبل از شروع دانشگاه و یا رفتن به مقطع لیسانس کلاسهای زبان آلمانی رفته و در آزمون زبان آلمانی شرکت کنند. اصولا این کلاس ‌ها حدود شش ماه طول میکشد که توسط خود دانشگاه نیز ارائه می‌شود. زمانی که شما لیسانس را به پایان رساندید. مدرک تحصیلی bsc و یا ba به شما تعلق می‌گیرد که مربوط به رشته‌های مهندسیbsc می باشد و baنیز برای رشته های علوم سیاسی و اجتماعی و علوم انسانی است. شما میتوانید در مقطع لیسانس به صورت دانشجوی مهمان به صورت یک تا دو ترم در دانشگاه های آمریکایی اروپایی تحصیل کنید.

کارشناسی ارشد

برای تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس خود را داشته باشید و در کنکور سراسری در یکی از رشته های دانشگاهی پذیرفته شده باشید. البته برای دانشگاه رشته پذیرفته شده اصلاً اهمیتی ندارد، که تقریباً شما باید سطح b2 زبان آلمانی را نیز آموخته باشید که بدون آموختن زبان آلمانی و آموزش زبان آلمان پذیرش شما در دانشگاه‌های آلمان غیر ممکن خواهد بود .


شرایط تحصیل در آلمان

سه شرط اصلی برای تحصیل در این کشور :

1. کسانی که میخواهند در کشور آلمان ادامه تحصیل دهند، ابتدا باید از دانشگاهی که در نظر دارند در آن تحصیل کنند، پذیرش داشته باشند.

2. برای اینکه بتوان وارد کشور آلمان شد، باید ویزای تحصیلی گرفت که ممکن است چند ماه فرآیند آن طول بکشد. ویزای تحصیلی دو سال اعتبار دارد، اما پس از دو سال نیز قابل تمدید است.

3. برای تحصیل در مقطع لیسانس در آلمان فرد باید علاوه بر مدرک ۱۲ ساله و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرIت، مدرک زبان نیز داشته باشد. در صورتی که دانشجوی دانشگاه آزاد هستید ، باید ۲۵ واحد را بگذرانید. برای این مقطع سن شما می بایست زیر ۲۴ سال باشد.

برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس نیازمند مدرک زبان b2 ، مدرک لیسانس و سن زیر ۳۰ سال هستید. تحصیل در مقطع دکترای آلمان هم نیازمند مدرک فوق لیسانس و مدرک زبان است که در این مقطع شما میتوانید طبق شرایطی که در ادامه خواهد آمد، بورسیه کسب کنید.


نحوه گرفتن ویزای تحصیلی آلمان

دانشجویانی که ملیّت آنها خارج از کشورهای اتحادیه اروپا است، برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان باید از طریق سفار تخانه های آلمان در کشور خود اقدام کنند. اما چند نکته مهم در این رابطه وجود دارد:

شما در صورت حضور در آلمان با ویزای توریستی ، قادر نیستید که نوع ویزای خود را به ویزای تحصیلی تغییر دهید.
اگر شما اقامت کشور دیگری را دارید ، میتوانید از سفارت آلمان در آن کشور نیز اقدام کنید.
دریافت وقت سفارت آلمان در تهران بر ای اخذ ویزای تحصیلی حدوداً ۱۴ ماه طول میکشد .


نحوه اخذ پذیرش از دانشگاههای آلمان در مقاطع مختلف

برای اینکه بتوانید در دانشگاه های آلمان پذیرش بگیرید، ابتدا باید تمامی مدارک را به همراه درخواست برای دانشگاه ارسال کنید. انگیزه نامه درواقع انگیزه شما را برای (SOP) نامه تحصیل و انگیزه نامه
تحصیل در آلمان نشان میدهد. این نامه یک متن ساده دارد، اما نگارش صحیح این متن بسیار تعیین کننده است.
بعد از یادآوری نکات عمومی در پذیرش، اینک به صورت جزئیتر شرایط پذیرش در مقاطع مختلف را ذکر میکنیم:

پذیرش تحصیلی مقطع کارشناسی

ـ قبولی دانشگاه سراسری + ترجمه نامه قبولی در دانشگاه. اگر هم‌ اکنون دانشجو هستید، بایستی کارت دانشجویی و یا گواهی تحصیل در دانشگاه را ارائه دهید.

ـ ارائه مدرک “Goethe” زبان آلمانی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان آلمانی باشد مدرک b2 یا حداقلb1 و گذراندن یک دوره زبان قبل از تحصیل در همان دانشگاه)

ـ ارائه مدرک زبان انگلیسی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان انگلیسی باشد): مدرک IELTS  با نمره حداقل ۶ و یا TOEFL با نمره حداقل ۸۰

ـ مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات: شرط معدل برای تحصیل در آلمان برای مدرک دیپلم بالای ۱۵ می‌باشد. (تحصیل در آلمان با معدل پایین تنها برای دانشگاه‌های خصوصی امکان‌پذیر است).

ـ مدرک پیش‌دانشگاهی به همراه ریز نمرات

ـ انگیزه نامه (SOP)

ـ رزومه (CV)

ـ تنظیم درخواست‌نامه تحصیل برای دانشگاه مربوطه


پذیرش تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد

ـ ارائه مدرک “گوته” زبان آلمانی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان آلمانی باشد): B2 یا حداقلb1 و گذراندن یک دوره زبان قبل از تحصیل در همان دانشگاه)

ـ ارائه مدرک زبان انگلیسی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان انگلیسی باشد): مدرکIELTS  با نمره حداقل ۶.۵ و یا TOEFL با نمره حداقل ۸۰

ـ مدرک دیپلم به‌همراه ریز نمرات: شرط معدل برای تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی‌ارشد بالای ۱۳ می‌باشد.

ـ مدرک پیش‌دانشگاهی به ‌همراه ریز نمرات

ـ ترجمه رسمیِ مدرک کارشناسی و ریز نمرات این مقطع

ـ انگیزه نامه (SOP)

ـ رزومه (CV)

ـ تنظیم  درخواست‌نامه تحصیل برای دانشگاه مربوطه


پذیرش تحصیلی مقطع دکتری

ـ ارائه مدرک “گوته” زبان آلمانی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان آلمانی باشد)

ـ ارائه مدرک زبان انگلیسی (در صورتی که رشته تحصیلی به زبان انگلیسی باشد)

ـ مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات

ـ مدرک پیش‌دانشگاهی به همراه ریز نمرات

ـ ترجمه رسمی مدرک کارشناسی و ریز نمرات این مقطع

ـ ترجمه رسمی مدرک کارشناسی‌ارشد و ریز نمرات این مقطع

ـ توصیه نامه اساتید مقاطع تحصیلی قبلی

ـ موافقت استاد راهنما

ـ انگیزه نامه (SOP)

ـ رزومه (CV)

برخلاف دوره دکتری در ایران که دانشجویان آن بر اساس کنکور سنجیده می‌شوند، معدل و موافقت استاد راهنما با طرح رساله دکتری، دو عامل اصلی برای پذیرش در دانشگاه‌های آلمان به‌شمار می‌رود. علاقه‌مندان به تحصیل در مقطع دکتری در کشور آلمان باید در ابتدا یک استاد راهنما پیدا کنند که در حوزه تحقیقاتی مرتبط دارای پروژه باشد و دانشجو، استاد را متقاعد کند که می‌تواند در پیش‌برد پروژه‌هایش به وی کمک کند. این پروسه به‌خصوص برای دانشجویان خارجی معمولاً کمی طول می‌کشد.


زبان تحصیل در آلمان

عموما باید در مقطع لیسانس به زبان آلمانی تحصیل کنید. اما در مقطع دکترا و فوق لیسانس می توانید به زبان انگلیسی نیز به تحصیل بپردازد. امکانات زیادی که دانشگاه‌های آلمان دارند و همچنین هزینه های بسیار کمی که تحصیل در آلمان به وجود می آورد، باعث شده است که در این سالها دانشجویان زیادی به آلمان برای تحصیل بروند. یک نکته دیگر که برای جذب دانشجوی بسیار زیاد توسط آلمان می توان اشاره کرد. ویزای تحصیلی آلمانی است که به راحتی می ‌توان دریافت کرد.

مدارک تحصیلی در آلمان به چند دسته تقسیم میشوند:

مقطع لیسانسبه دو دسته bsc که برای رشته های علوم پایه و مهندسی می باشد. (BA برای رشته‌های علوم انسانی که در روابط انسانی خیلی موثر است می باشد).

در مقطع فوق لیسانس: شما می توانید MSC را برای برای پروژه های مهندسی و علمی و برای رشته های علوم انسانی مدرکma را به دست بیاورید. دوره دکترا حدود ۳ الی ۵ سال ممکن است طول بکشد.

مقطع دکتری: دانشجو برای پذیرش دکترا در آلمان کار ساده ای در پیش رو ندارد. زیرا وی باید یک استاد پیدا کند که پروژه های در حال انجام داشته باشد و بتواند آنها را مجاب کند که میتواند. در پیشبرد پروژه وی کمک کند. که برای دانشجویی که خارج از آلمان است کار بسیار سختی است‌.


هزینه های زندگی و شهریه ها

آلمان جزء کشورهایی است که تحصیلات دانشگاهی رایگان ارائه میدهد. بنابراین دانشجویان داخلی و خارجی میتوانند در اکثر دانشگاه های دولتی آلمان به صورت رایگان تحصیل کنند. فقط یک هزینه اداری بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ یورو و یک هزینه بابت دریافت کارت حمل و نقل رایگان بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ یورو در هر ترم پرداخت میکنند.

همچنین بر اساس محل سکونت و سبک زندگی، هزینه های زندگی دانشجویی در
آلمان متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی میتوان میانگین هزینه ها را عددی بین
۵۰۰ تا ۷۵۰ یورو در
ماه درنظر گرفت.

تقریباً بیش از یک سوم از هزینه های تحصیل، مربوط به تهیه مکانی برای اسکان است. اما هزینه ها به
نوع و منطقه زندگی نیز بستگی زیادی دارد. به طور معمول هزینه مسکن در جنوب و غرب آلمان، گرانتر
از شمال و شرق آن است.

البته غیر از دانشگاه های دولتی ،دانشگاه های خصوصی و انستیتوهای معتبر دیگری هم وجود دارد که به ارائه مدرک در رشته های مختلف میپردازند که میزان شهریه آنها بستگی به اساسنامه و قوانین آن
دانشگاه دارد. به عنوان مثال هزینه این دانشگاه ها در حالت میانگین در مقطع کارشناسی میتواند به بیش از 20،000 یورو برسد.

 

شرایط و نحوه دریافت بورسیه در آلمان

آلمانی ها نیز مثل هر کشور دیگری به منظور افزایش انگیزه دانشجویان به ادامه تحصیل، بورسیه های تحصیلی ارائه میدهند. این بورسیه از طریق چندین مؤسسه انجام میشود. فعالیت این مؤسسات در راستای حمایت مالی از دانشجویان بین المللی است. با برآورده ساختن برخی از پیش نیازهای دریافت چنین بورسیه هایی مثل معدل بالا، ارائه مقالات و حضور در همایش ها و سمینارها و در کل سوابق خوب تحصیلی، شانس دریافت بورسیه تحصیلی آلمان افزایش پیدا میکند.